Jucării din lemn

Jucării din lemn – Tramvai

Copiii au capacități avansate de a-și imagina scene reale prin intermediul jucăriilor. Probabil oricare dintre noi ne-am imaginat că suntem șoferi când eram mici, conducând mașinuțe, camioane, autobuze sau tramvaie pline de călători.
            Jucăriile din lemn sunt de departe cele mai autentice. Încă din cele mai vechi timpuri acestea au făcut parte din viața celor mici. Tramvaiele de jucărie din lemn fac parte din această categorie. Ajunse în posesia celor mici acestea capătă viață.
            Un tramvai de jucărie este șansa de a fi un mic șofer. Băieței sau fetițe conduc tramvaiele din lemn, au grijă de călători și opresc în stații, reproduc sunete specifice mersului și ia locul șoferului. Poate fi rulat pe podea și totuși acționează ca o mașină de transport cu drepturi depline.

 Tramvaiul din lemn de fag este o jucărie rezistentă în timp, cu dimensiuni de aproximativ H 12 cm x L 38 cm x L 10 cm, realizat handmade de cei mai iscusiți meșteri, având finisaje complexe și sigure pentru cei mici. Detaliile sunt realizate cu atenție și răbdare, acesta fiind plăcut și confortabil, exact pe gustul copiilor. Însă, pentru a preveni accidentele neplăcute recomandarea noastră în ceea ce îi privește pe micuții cu vârsta de peste 2 ani este de a fi supravegheați de către părinți.
           Într-o altă ordine de idei, tramvaiul din lemn nu este neapărat o jucărie specifică celor mici, acesta poate veni și în posesia celor mari, celor pasionați de acest domeniu, colecționarilor de mici machete din industria auto.

           Tramvaiele din lemn sunt jucării artizanale concepute pentru siguranță și rezistență la uzură. Realizate cu mecanisme complexe, detalii atent lucrate și forme geometrice frumos definite, șlefuite până la cele mai mici rugozități, poate captiva atenția micuților, fiind alternativa perfectă a jucăriilor din materiale plastice.
Prin intermediul site-ului Wooden Toys vă punem la dispoziție o diversitate uimitoare de jucării din lemn, 100% naturale. Chiar dacă nu emit sunete și lumini, designul acestora mai degrabă eliberează decât restrânge imaginația.
Ne propunem să oferim jucării care nu se găsesc în orice loc, făcând cadouri ideale pentru clienții noștri și în același timp raportându-ne la sustenabilitate deoarece lemnul este o sursă regenerabilă și cu durabilitate mare.
Achiziționarea unui tramvai din lemn nu numai că este o investiție de lungă durată, din contră, poate ajunge în mâinile nepoților noștri. Alege să exprimi amintirile și propriile trăiri și generațiilor viitoare.

           Jucăria este plăcută la atingere cu temperaturi normale, care nu creează disconfort de rece sau cald, netedă, cu un miros autentic de lemn care te va conduce în lumea magică a naturii, călătorind cu gândul în depărtări.
Pentru momentele în care părinții își epuizează ideile prin multitudinea de jucării din plastic, cele din lemn pot fi o ameliorare binevenită. Mai mult decât atât, acestea sunt educaționale, încurajează interacțiunea, imaginația și descoperirea lucrurilor noi.
Jucăriile „naturale”, de calitate, sunt realizate cu grijă din fag, netoxice, care funcționează pe conceptul creativității. Răsfoiți selecția noastră de jucării din lemn ecologice, organice și recoltate în mod durabil, care oferă ani de fericire.
          Vă așteptăm cu entuziasm comenzile care stau la câteva click-uri distanță!

2 - “Jucării din lemn – Tramvai

  1. I wanted to thank you for this wonderful read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have got you book-marked to check out new things you postÖ

  2. Can I simply say what a comfort to find someone who actually understands what they are discussing on the net. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important. More people should check this out and understand this side of the story. I was surprised that you are not more popular since you most certainly have the gift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *