LIVRARE GRATUITA
Pentru comenzi mai mari de 299 de lei
CURIER RAPID
Livrare in 24-48 de ore
PLATA
Plata securizata prin sistemul 3D secure
RELATII CLIENTI
De Luni până Vineri intre orele : 08:30 - 18:00

Despre noi

Woodentoys

Am adunat în aceste pagini câteva dintre cele mai frumoase jucării din lemn. Acestea includ trenuri, camioane,  avioane, tancuri, seturi de blocuri, mobilier pentru păpuși, jocuri și puzzle-uri din lemn. Toate aceste produse au fost concepute ținând cont de creativitatea copilului. Jucăriile din lemn sunt distractive, durabile și 100% naturale. Jucăriile sunt percepția copiilor despre lumea exterioară, încurajează jocul creativ de lungă durată și devin rapid favoritele acestora.

Există o diversitate uimitoare a jucăriilor din lemn produse astăzi. Jucăriile clasice – titirezul din lemn, camioneta sau zăngănitul cuburilor din lemn – continuă să fie bine reprezentate, este doar o chestiune de a alege designul preferat al cuiva, iar selecția noastră crește constant pe măsură ce descoperim și folosim materialul în moduri unice.

Alegerea noastră este mai mult decât o chestiune de preferință pentru lemn în locul jucariilor din plastic. Jucăriile din lemn au o putere minunată de a trezi imaginația copilului. Este posibil să nu emită bipuri, să nu vorbească sau să aprindă luminile, cu aceste jucării viața fiind dată de copil, nu de o baterie sau un cip de computer. Simplitatea designului lor mai degrabă eliberează decât restrânge imaginația.

Estetic, lemnul este materialul perfect pentru fabricarea de jucării. Așa cum fiecare bucată de lemn are particularitatea sa, tot așa fiecare jucărie de lemn are caracterul său individual. Simțurile copilului sunt trezite în lumea naturală, stimulate de variațiile de textură și miros ale diferitelor păduri, iar lemnul are propria temperatură, făcându-l plăcut la atingere.

În cele din urmă, există motive de mediu pentru a alege o jucărie din lemn: lemnul este o resursă regenerabilă, în timp ce produsele pe bază de petrol nu. Coloranții vegetali și lacurile naturale asigură că jucăriile nu sunt doar netoxice, ci și naturale. O jucărie din lemn poate fi ușor reparată dacă este necesar sau în ultimă instanță reciclată.

În general, nu vindem genul de jucărie care poate fi cumpărată în magazinele mari sau care sunt fabricate de marile companii de jucării. Ne propunem să oferim jucării care nu se găsesc pe fiecare stradă, făcând cadouri ideale pentru clienții noștrii.