LIVRARE GRATUITA
Pentru comenzi mai mari de 299 de lei
CURIER RAPID
Livrare in 24-48 de ore
PLATA
Plata securizata prin sistemul 3D secure
RELATII CLIENTI
De Luni până Vineri intre orele : 08:30 - 18:00

Politica de retur

1. RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV
In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.woodentoys.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original,  fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati.
Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) – adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. WOODENTOYS va inapoia contravaloarea produsului/produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus.
Atentie! A nu expedia produsului fara o cutie sau punga exterioara care sa imbrace/protejeze ambalajul original al produsului. A nu lipi AWB-ul direct pe ambalajul original al produsului.

2. RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita WOODENTOYS returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina WOODENTOYS.

3. NELAMURIRI. RECLAMATII
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un email in acest sens pe adresa contact@woodentoys.ro, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).
Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.woodentoys.ro vor fi aduse la cunostinta WOODENTOYS in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor.
In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul www.woodentoys.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti,  va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Administratorul societatii dl. Mitu Forin Catalin, tel. 0722.536.716 sau prin email la contact@woodentoys.ro.

4. DAUNE LA TRANSPORT
Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@woodentoys.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
– Produse fara ambalajul original si complet, asa cum a fost livrat (pachet complet, asta insemnand, acolo unde este cazul, si suportii de polistiren sau carton care au rolul de protejare al produsului)
– Produse care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, sau care nu respectă termenii de garantie;
– Produse primite cadou la alte produse doar cu conditia unei noi achizitii;
– Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

Cererile de returnare a caror perioada trecuta de la data maxima de returnare legala (14 zile de la trimiterea formularului de retragere) depaseste 20 de zile nu vor fi analizate si vor fi refuzate, cu exceptia produselor care sunt sigilate.

5. FORMULAR DE RETUR

Informaţiile necesare care trebuie furnizate in formularul de retur pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

  • data expedierii coletului;
  • numărul Comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur.

6. DATE RETURNARE:
Adresa: Str. Luntrei, Nr 3, bl. 10, sc. 1, et. 3, ap. 17, Sector 2 , Bucuresti, Romania

Telefon:  0722536716

E-mail: contact@woodentoys.ro