GARANTIA PRODUSELOR

1. GARANTIILE ASOCIATE PRODUSELOR
Toate produsele comercializate de catre site-ul WOODENTOYS beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.
Produsele de uz curent cum sunt jucariile din lemn nu beneficiaza de garantie de folosinta. Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe www.woodentoys.ro beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.
Valoarea maxima a obligatiilor WOODENTOYS, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de WOODENTOYS de la clientul respectiv.
WOODENTOYS nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.
Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai in limita stocului disponibil. Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda si nu se aplica la produsele cu pret redus. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.

2. DREPT DE RETRAGERE
Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de expedierea produselor, clientii www.woodentoys.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.

3. RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV
In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.woodentoys.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original,  fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati.
Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) – adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. WOODENTOYS va inapoia contravaloarea produsului/produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus.

4. RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita WOODENTOYS returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina WOODENTOYS.
Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@woodentoys.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

5. NELAMURIRI. RECLAMATII
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un email in acest sens pe adresa contact@woodentoys.ro, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).
Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.woodentoys.ro vor fi aduse la cunostinta WOODENTOYS in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. WOODENTOYS va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului produselor respective.
In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul www.woodentoys.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti,  va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Administratorul societatii dl. Mitu Forin Catalin, tel. 0722.536.716 sau prin email la contact@woodentoys.ro.

6. DAUNE LA TRANSPORT
Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@woodentoys.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

7. RECLAMATII CATRE ANPC
Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpc.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.