LIVRARE GRATUITA
Pentru comenzi mai mari de 299 de lei
CURIER RAPID
Livrare in 24-48 de ore
PLATA
Plata securizata prin sistemul 3D secure
RELATII CLIENTI
De Luni până Vineri intre orele : 08:30 - 18:00

Cum cumpăr

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0722536716 un agent de vanzari Woodentoys va va prelua comanda.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@woodentoys.ro unde va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.